Tuesday, August 31, 2010

Gathering Shah Alam

"punyalah teruk,gambar pun amik kat kak asfieda,halal ea kak....huhu"

Sory sebab lama dah tidak berkempatan untuk update entri terbaru...
Entri pertama setelah agak lama menyepi ialah gath gengblogger buat kali kedua yang diaturkan kali ini di Plaza Alam sentral dan Dataran Shah alam.

Perjalanan bermula seawal jam 12pm.Pusher pergi bersama liga kampung, tiba di Plaza Alam Sentral jam 3lebih...macam dah terlewat tapi tidak rupanya...mencari tempat bowling die tak jumpe2 rupanya kat tingkat 4..
Sempat gak berkaraoke sementara menanti bebudak lain sedang sibuk maen bowling.nak join tapi takut malukan dri sendiri jadi pergi la sakitkan tekak jap...Selepas itu pergi mencari juadah berbuka di bazar Ramadhan berhampiran dan perjalanan diteruskan ke Dataran Shah Alam.Liga kampung pernah belajar di Shah Alam tapi dah lama tidak berkunjung kesana,apa lagi sesat plak...nasib baik dapat sempat sampai ke sana sebelum azan,bebudak sedang sibuk amik gambar...

Tidak lama kemudian azan yang ditunggu-tunggu pun dah kedengaran jadi apa lagi dapatlah pusher abiskan apa yang ada.....happening gak masa ini..memang ramai pasangan yang datang kesana untuk berbuka.


Selepas berbuka terus kena balik melaka.yelah perjalanan agak jauh dan masih ada urusan yang lain perlu diselesaikan jadi terpaksa balik awal...tak dapatlah nak join sesi selepas terawih..mesti best.
cukuplah entri kali ini,apa pun harap Gath kali ini dapat mengerat dan mengekalkan silaturahim yang ada...~SEKIAN~

6 comments:

Ery Farieha said...

hahaha
ape nak malunye main bowling ?
rilex je
hehehehe

Pusher Aries said...

Ery:-kalu xmalu t kecoh tempat bowling 2 nnt...hehe

Bro Framestone said...

xde lewat mne pun kamu sampai... yup tingkat 4...

bro pun jenuh gak mencari tempat bowling tue...

ala men je.. enjoy2 je kan... xperlu nak malu2 he...23x

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

tiafazunia said...

ouhhh!
patot laa blk awal! :)

khaizarien said...

huhu men bowling x perlu malu2.... belasah je....

Pusher Aries said...

Bro & KHAi:-Oarait Next time pusher join

Tia:-Abis duk B3 je,Bosan balik laa...hehehe.gurau je.