Sunday, July 25, 2010

Perjalanan ke Damansara







Hari ini kena follow bos pergi meeting kat Damansara,Bukan pusher terlibat tetapi hari ni bertugas sebagai driver.



Tiba di lokasi d Kementerian Perumahan dan Kerajaan tempatan tepat jam 9.30pagi,terlewat 30minit yang mana meeting sepatutnya bermula jam9.00pagi.Almaklumlah orang Melaka,Pengalaman memandu pun baru beberapa tahun,dengan kesesakan lalulintas lagi so terlambat sedikit.sebaik sahaja tiba pusher pergilah mencari parking tetapi kebanyakan parking reserve hinggalah terpaksa parking kat aras 3.



Sementara menunggu meeting selesai,pergilah pusing-pusing keliling bangunan,tak ada apa rasanya yang menarik.tak tahu dah nak lepak mana.perut pun lapar,pergi breakfast kat Mcd...(macam handal) siap baca paper..ntah ape-ape..



Selepas hampir sejam lepak kat McD terpaksa keluar..yelah kalau lepak lama-lama nanti segan plak...Pusing punya pusing akhirnya dapat gak idea bila terpandang Cyber Cafe.."Spinky Internet".lepak kat cne sambil update blog,main lah game...NFS je yang best rasanya...itu pun asyik kalah je.



Nak citer lebih lanjut maybe selepas pusher balik melaka petang ini...



~SEKIAN~

4 comments:

Pelatt said...

gua jadi jaga bangunan tu. lu perasan tak?

Pusher Aries said...

aiseyy,awat xtegur bro...klu x boleh lepak...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

kamu p mcD tu ade beli kat l0lly mcchiken bege tak ?

Pusher Aries said...

ade,sy dah mkn kn skli...bk x sye...huhuhu